Nieuwsbrief 4 – 2023/2024

Beste leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers van vv Lettele 

Hier is de vierde Nieuwsbrief van het seizoen 2023-2024 van het bestuur van vv Lettele.  

Het bestuur van vv Lettele wenst alle leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, sponsoren en supporters een gelukkig, gezond en sportief 2024. Laten we er samen met elkaar ook een gezellig jaar van maken! 

Hoewel er de komende weken geen wedstrijden meer gespeeld worden, is er toch volop activiteit binnen onze vereniging. Wat te denken van de traditionele Oliebollenactie en de Nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari. Voor onze jeugd is er een prachtige actie van onze Activiteitencommissie me het bezoeken van de wedstrijd Vitesse – Go Ahead op zondag 4 februari. Meer informatie hierover en andere informatie in deze Nieuwsbrief!  

In deze Nieuwsbrief lees je meer over de volgende onderwerpen: 

 • Laatste training donderdag 21 december met gezellige afsluiting voor iedereen vanaf 20.45 uur
 • Oliebollenactie. Uiterste besteldatum 28 december
 • Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 7 januari vanaf 14 uur voor het hele dorp
 • Bezoek van onze jeugd aan wedstrijd Vitesse – Go Ahead op zondag 4 februari
 • Basisschool op ons trainingsveld; stand van zaken
 • Nieuwe jassen voor selectie beschikbaar gesteld door Van Mourik Verf en Wonen
 • Harrie Jansen zwaait af als consul. Opvolgers Willy Daggenvoorde en Jan Oosterwijk
 • Contract trainer Hendri Zwinselman verlengd t/m seizoen 2024-2025
 • Prijsverhoging Huskamer per 1 januari
 • Sluit je een ziektekostenverzekering af bij Salland? Dan profiteert de voetbal mee.

 

 • Laatste training donderdag 21 december met gezellige afsluiting voor iedereen vanaf 20.45 uur

  Het is een goed gebruik om met alle seniorenteams met een gezamenlijke training het seizoen af te sluiten. Dat gebeurt op donderdag 21 december. We nodigen onze kaderleden en vrijwilligers uit vanaf 20.45 uur om er samen een gezellige jaarafsluiting van te maken!

 • Oliebollenactie. Uiterste besteldatum 28 december. Zie de flyer
  Inmiddels zijn de eerste bestellingen al geplaatst. Want wie wil nou niet die lekkere oliebollen van Nijkamp uit Holten?! Dit is een actie van een groep spelers uit het 1e en 2e elftal. Goed werk, boys! We zijn er blij mee! In de flyer lees je meer over de wijze van bestellen en over het ophalen bij onze Super.
 • Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 7 januari vanaf 14 uur voor het hele dorp. Zie flyer.
  Samen met de Handbalvereniging, het Kulturhus De Spil en de voetbalvereniging nodigen we Lettele uit voor een gezellige start van het jaar 2024. Uiteraard zal het Rad van Fortuin niet ontbreken met als klapstuk een verloting met een prachtige hoofdprijs. Alle aanwezigen kunnen er aan meedoen. Aanvang 14.00 uur en sluiting om 18.00 uur. Meer informatie in de flyer. Iedereen is van harte welkom!
  Voorafgaand is er een voetbalpotje buiten met de voetballende leden en in de Sportzaal zijn enkele binnensportverenigingen actief.
 • Bezoek van onze jeugd aan wedstrijd Vitesse – Go Ahead zondag 4 februari. Aanvang wedstrijd 12.15uur. Zie flyer

  Onze Activiteitencommissie heeft een werkelijk prachtige actie voor onze jeugd opgezet. Samen naar een uitwedstrijd van Go Ahead! In de flyer lees je meer over de kosten en hoe we er naar toe gaan. Je kunt je aanmelden bij activiteiten@vvlettele.nl. Als je als begeleider mee wil en tevens als chauffeur, meld je dan ook aan bij dit emailadres! We hebben er zin aan!

 • Basisschool op ons trainingsveld; stand van zaken

  De gemeente Deventer en het bestuur hebben op 16 december afspraken vastgelegd over de aanleg van een kunstgrasveld op veld 2 vanwege de bouw van de nieuwe basisschool op ons trainingsveld. De afspraken zijn vastgelegd in een brief en door beide partijen ondertekend. De afspraken zijn conform de wensen en voorwaarden die het bestuur en de leden het afgelopen jaar met elkaar hebben besproken. Dit wil nog niet zeggen dat het kunstgrasveld er binnenkort ligt en dat er binnenkort gestart kan worden met de bouw van de basisschool. Eerst moeten er allerlei onderzoeken plaats vinden (flora/fauna, archeologie o.a.) en moeten de vergunningen nader uitgewerkt worden, inclusief de inspraak/bezwaarprocedures. Dit gaat dus nog wel even duren, helaas. Meer info van de gemeente in De Letter van december. 

 • Nieuwe jassen voor selectie beschikbaar gesteld door Van Mourik Verf en Wonen. Zie foto in de bijlage.
  De selectie van voetbalvereniging Lettele loopt er zondag voor en na de wedstrijd piekfijn bij dankzij onze trouwe supporters én sponsor Silvia en Carla van Van Mourik Verf en Wonen uit Deventer. Op de foto vlnr aanvoerder Ruben, Silvia en Carla, speler/neef Jarno en hoofd van onze sponsorcommissie, Martijn. Geweldig bedankt namens onze vereniging en onze spelers en staf van Lettele 1!
 • Harrie Jansen zwaait af als consul. Opvolgers Willy Daggenvoorde en Jan Oosterwijk

  Na meer dan 10 jaar consul te zijn geweest op zondag, is Harrie Jansen gestopt. Zijn taken zijn inmiddels – in ieder geval voorlopig- overgenomen door Willy en Jan. Wij zijn Harrie zeer dankbaar voor de voortreffelijke en zorgvuldige wijze waarop hij het consulschap de afgelopen jaren heeft uitgevoerd in opdracht van het bestuur en de KNVB. Harrie bedankt!!!

 • Contract trainer Hendri Zwinselman verlengd t/m seizoen 2024-2025

  Het bestuur heeft het contract met onze hoofdtrainer Hendri Zwinselman met een jaar verlengd, dus t/m het seizoen 2024-2025.

  Hendri en de voetbalvereniging willen beiden graag met elkaar verder. Er is een goede klik tussen spelers en trainer, er wordt met veel plezier getraind, de sfeer is uitstekend ondanks dat de punten nog ontbreken.
  Iedereen weet dat het een moeilijk seizoen zal worden. Daarom is het heel belangrijk dat de sfeer goed is en blijft en dat de spelersgroep er plezier in heeft. Met Hendri als hoofdtrainer hebben we daar alle vertrouwen in.
 • Prijsverhoging Huskamer per 1 januari
  Vanwege de sterk gestegen inkoopprijzen heeft het bestuur van het Kulturhus – met instemming van de Deelnemersraad waarin ook de voetbal vertegenwoordigd is- moeten besluiten om de prijzen van consumpties (food en non-food) per 1 januari enigszins te verhogen.
 • Sluit je een ziektekostenverzekering af bij Salland? Dan profiteert de voetbal mee.

  VV Lettele doet ook dit jaar weer mee aan de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen uit Deventer. Waarom? Enerzijds bespaar je als lid van onze vereniging hiermee mogelijk geld op je zorgverzekering én ontvang je meer voordelen zoals extra fysiobehandelingen. Anderzijds krijgen wij als VV Lettele geld voor ieder lid dat zich verzekert (of verzekerd blijft) bij Salland Zorgverzekeringen. Win-win dus!  

 • Voordeel voor onze club: Jullie als VV Lettele-leden kunnen helpen om een zo groot mogelijk bedrag te verdienen. Want voor elke nieuwe verzekerde (18 jaar en ouder) krijgen wij eenmalig € 50. Voor elke lid dat al verzekerd is bij Salland via het speciale VV Lettele-collectief, krijgen wij elk jaar € 10. Oftewel, hoe meer leden zich verzekeren bij Salland, hoe meer dit oplevert voor de club.

Profiteer mee en scoor! Overstappen (of een transfer maken, om in voetbaltermen te blijven) is echt heel makkelijk. Je regelt het eenvoudig via salland.nl/vvlettele. Salland Zorgverzekeringen zegt dan je huidige zorgverzekering voor je op. Op salland.nl kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past. Lees meer op salland.nl/vvlettele of bel Salland Zorgverzekeringen op 0570-687484. 
 

Vragen, opmerkingen, tips en ideeën?
Meld het bij het bestuur via bestuur@vvlettele.nl of rechtstreeks bij één van de bestuursleden 

Arjen Daggenvoorde, Hans Kloosterboer, Jan-Willem de Brouwer, Paul Zandbelt, Raquel van der Linde, Gerard Huis in ’t Veld 

Vergelijkbare berichten