Nieuwsbrief 2 – 2023/2024

Hier is de tweede Nieuwsbrief van het seizoen 2023-2024 van het bestuur van vv Lettele
Komende zondag beginnen dan ook onze senioren aan de eerste competitiewedstrijd. Heel veel succes en vooral veel voetbalplezier, boys!!!

In deze tweede Nieuwsbrief lees je meer over de volgende onderwerpen:
 • Welkom ons nieuw jeugdlid Suus Engberink
 • Laatste kans om te stemmen voor vv Lettele bij Rabo Clubsupport
 • Week van de scheidsrechter
 • Dank-je-wel feestje voor onze vrijwilligers
 • Samen reizen naar uitwedstrijden Lettele 1 in Twente en Huskamerdan langer open
 • Zorg voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas  ( herhaald bericht)
 • Zet alvast in je agenda: Jaarvergadering woensdag 25 oktober
 • Seizoenskaarten zijn weer te koop!
 • Ander emailadres? Geef het aan ons door.
 • Welkom ons nieuw jeugdlid Suus Engberink

  Van harte welkom bij onze voetbalvereniging, Suus!  Wij wensen je heel veel voetbalplezier.
 • Laatste kans om te stemmen voor vv Lettele bij Rabo Clubsupport
  Nog een paar dagen en dan is de stemperiode voor Rabo ClubSupport afgelopen. Leden van Rabobank Salland hebben nog t/m 26 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. En hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor onze club! Met een stem op VV Lettele ondersteun je ons JeugdSportKamp. Dus roep nog één keer leden van de club, familie, vrienden en andere belangstellenden op om je stem uit te brengen. Want elke stem telt! Naast onze vereniging doen nog een groot aantal verenigingen en organisaties uit Lettele mee. Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Namens onze jeugd uit Lettele: hartelijk dank voor je stem!
 • Week van de scheidsrechterVan 30 septembere tot en met 8 oktober vindt dit jaar de “week van de scheidsrechter” plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters geen wedstrijden! De “week van de scheidsechter”is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het voetbalspelletje kunnen genieten. Even wat extra aandacht van onze voetballers voor hen is dan ook zeer gepast en terecht. Overigens hoort er het hele seizoen door veel respect voor hen te zijn!VV Lettele bedankt onze verenigingsscheidsrechters en onze assisstent-scheidsrechters (grensrechters) – net als al onze andere vrijwilligers- met een “dank-je-wel feestje” op zondagmiddag 1 oktober. Zie het bericht hieronder.
 • Dank-je-wel middag voor alle vrijwilligers zondagmiddag 1 oktober

  Alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Mocht je deze uitnodiging niet hebben ontvangen, check dan eerst je spambox. Zit het daar ook niet in, stuur dan een berichtje naar bestuur@vvlettele.nl. 

  Hieronder een deel van de uitnodiging:

  Het vrijwilligersfeest wordt aangeboden als dank voor de inzet en betrokkenheid bij onze voetbalvereniging in het seizoen 2022-2023.
  Zonder ondersteuning van onze vrijwilligers kan onze vereniging niet bestaan en kan er geen voetbalwedstrijd gespeeld worden.
  Vorig jaar hebben we het vrijwilligersfeest gecombineerd met de viering van ons 90-jarig bestaan, maar nu dus weer een ouderwets vrijwilligersfeest!
  We kijken eerst samen naar de wedstrijd Lettele – UD Weerselo en aansluitend is er een gezellige voortzetting met een hapje en een drankje in/om onze Huskamer!

  Wij hebben ook ons 1e elftal uitgenodigd om – tegen betaling- deel te nemen.
 • Samen reizen naar uitwedstrijden Lettele 1 in Twente en Huskamer dan langer open
  Ons eerste elftal begint zondag met een uitwedstrijd bij BVV Borne. Er zijn dit seizoen 7 uitwedstrijden tegen Twentse ploegen dus met veel reistijd. Veel vaste supporters bezoeken de uitwedstrijden. Wellicht is het een goed idee om nog meer dan in andere seizoenen samen te rijden om daarmee ook de kosten te drukken. We kunnen b.v. afspreken om rond 12.50 uur te verzamelen bij De Spil en dan te carpoolen.Vanwege de langere reistijd is de Huskamer na afloop van de “Twentse wedstrijden” extra lang open tot circa 18.30/18.45 uur. Wij hopen hiermee onze spelers en onze supporters een groot plezier te doen door nog even na te praten en na te genieten van de gespeelde wedstrijd.
 • Zorg voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas (herhaald bericht)
  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op je digitale spelerspas te wijzigen via de voetbal.nl-app. Wij doen een dringend verzoek aan alle spelers voor voor 31 oktober een herkenbare en correcte spelerspasfoto op je spelerspas te plaatsen. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie JO13 en ouder. Weet je niet precies hoe dat werkt, vraag het dan aan één van je teamgenoten of aan je leider. De KNVB heeft aangekondigd dat scheidsrechters hier vanaf 1 november strenger op moeten gaan letten.
 • Zet alvast in je agenda: Jaarvergadering woensdag 25 oktober
  Onze jaarvergadering voor onze leden en ouders van jeugdleden komt eraan. Zet het alvast  in je agenda zodat je deze belangrijke vergadering niet mist. Nadere informatie en uitnodiging volgt begin oktober.
 • Seizoenskaarten zijn weer te koop!
  Voor slechts 20 euro kun je alle 13 thuiswedstrijden van ons eerste elftal bijwonen. Vanzelfsprekend kunnen onze leden, vrijwilligers en supporters de wedstrijden gratis bezoeken. Met een seizoenskaart ondersteun je onze voetbalvereniging. De seizoenskaarten zijn te koop bij de kassa bij onze thuiswedstrijden. Zoals gebruikelijk bezoekt Harrie Jansen een aantal vaste adressen van seizoenkaarthouders.
 • Ander emailadres? Geef het aan ons door

  Om ons mailbestand voor uitnodigingen, berichten en nieuwsbrieven up-to-date te houden, is het van belang om van al onze leden en vrijwilligers een correct emailadres te hebben. We zien met name dat jongeren wel een eigen emailadres hebben maar dat niet hebben doorgegeven. Zo krijgen de ouders dan berichten van de vereniging die voor hun zoon of dochter bestemd zijn. Ouders, attendeer je zoon of dochter op dit bericht en laat het emailadres aanpassen. Bedankt!

Vragen, opmerkingen, tips en ideeën?Meld het bij het bestuur via bestuur@vvlettele.nl of rechtstreeks bij één van de bestuursleden

Arjen Daggenvoorde, Hans Kloosterboer, Jan-Willem de Brouwer, Marcel te Riele, Raquel van der Linde, Tom Meijerink, Gerard Huis in ’t Veld


Vergelijkbare berichten