Wedstrijdverslag Lettele 2: Laatste wedstrijd van het seizoen

Schalkhaar 3 – Lettele 2

Zondag 26 mei. Lettele 2 moest vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen spelen uit bij Schalkhaar. Nadat de helft van de spelers met de fiets ging en de helft met de auto, kwamen we allemaal bijeen in de kleedkamer. Menig speler had moeite om zich op te laden voor de laatste wedstrijd, dit had vooral te maken met de activiteiten de avond ervoor. Mike had de helft van de nacht doorgebracht op de bank en Joost vond de aanvangstijd ook wat vroeg en kwam wat later. Nadat we een uitermate fanatieke warming-up achter de rug hadden betraden we het veld voor de wedstrijd. Toen alle 22 spelers in de wei waren moest van de scheidsrechter nog wel even het hekje dicht. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Schalkhaar had wel het betere veldspel maar Lettele kwam er ook een aantal keer gevaarlijk uit. Het was Schalkhaar dat als eerst de score opende. Na een flitsende aanval schoot de spits de bal beheerst achter Stijn. 1-0 . Dit was ook de ruststand. Na de rust stonden alle spelers al een tijdje op het veld. Het wachten was op de scheidsrechter. Nadat ook hij de thee op had kon de 2de helft van start. Lettele ging opzoek na de gelijkmaker. Echter zat het niet mee en was het Schalkhaar dat weer scoorde. 2-0. Dit was een mokerslag voor Lettele. De ruimtes werden groter en Schalkhaar ging opzoek naar meer doelpunten. Echter was het de scheidsrechter die de score niet op wou laten lopen. Hij keurde namelijk 2 doelpunten van Schalkhaar af vanwege buitenspel. Onze grensrechter Marcel vraagt zich tot op de dag van vandaag nog steeds af waarom. Uiteindelijk scoorde Schalkhaar nog wel de 3-0 en dit was tevens te einduitslag.
Het seizoen zit er weer op. Lettele 2 heeft de doelstelling van het seizoen gehaald (handhaving) en is uiteindelijk op de 9e plaats geëindigd.