Wedstrijdverslag Lettele 2: Holten uit..

Op zondag ochtend 12 mei mocht het tweede van V.V. Lettele op bezoek bij de club met een veel ste groot hoofdveld, V. V.Holten. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, Lettele was voorafgaand aan de wedstrijd de onderliggende partij door het vele blessureleed waar het team mee kampte.

In de kleedkamer hing tijdens de opstelling een gespannen sfeer, gastspeler S. Aarnink had standby dienst en kwam hierdoor mogelijk te laat voor aanvang van de wedstrijd. Voor A. Daggevoorde kwam hierdoor een mogelijkheid om zijn kwaliteiten ten toon te stellen aan de trainers van het tweede team. Voor aanvang van de warming-up kwam onze dierenarts toch opdagen en kwam het besef bij Arjen hard aan. Hoe fanatiek hij ook was tijdens de warming up, moest hij de wedstrijd beginnen op de bank.

Na het eerste fluitsignaal kwam het team van H. Huijsmans en J. Oosterwijk goed voor de dag. De verrassende opstelling van Holten had Lettele al snel onder controle en kon de eerste helft goed de bal rond laten gaan. Door de rust in het team kwamen al snel de eerste kansen, helaas was de afronding lang niet zo goed als het positie spel van Lettele. Aan het eind van de eerste helft kwam Holten steeds meer in hun spel en kwamen gevaarlijk dichterbij. Gelukkig zorgde de solide achterhoede van Lettele ervoor dat de ruststand bleef bij een bloedeloze 0-0.

In de rust zat de stemming er goed in, er werd letterlijk en figuurlijk over koetjes en kalfjes gepraat. Stijn gaf een spoedcursus koeien baren. Na deze informatieve presentatie moesten de spelers zich weer opmaken voor de tweede helft.

Vol goede moet begon het team aan de tweede helft. Helaas kwam het team al gauw op achterstand door een bal die van richting veranderd werd door een andere gastspeler I. Klein Koerkamp. Door deze mentale klap kon het team niet meer het niveau halen van de eerste helft en verloor het team met 4-0.

Volgende week moet het team, met hopelijk meer eigen spelers het thuis opnemen tegen Haarle 2. Wanneer het team een enkel puntje pakt, spelen zij zich officieel veilig in de derde klasse H. Het wordt volgens coach J. Oosterwijk weer een belangrijke 6 punten wedstrijd.