VACANTE VRIJWILLIGERSTAKEN BIJ VV LETTELE VANAF 1 JULI 2021

Doe je mee als vrijwilliger? Gezellig, leerzaam  en veel sociale contacten bij onze voetbalvereniging!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang! We gaan ervan uit dat we komend seizoen een frisse herstart kunnen maken met ons mooie voetbalspel in Lettele. Maar het kunnen laten voetballen van jeugd en volwassenen gaat niet vanzelf. Daar komt een heleboel bij kijken zoals vooral de begeleiding van onze sporters door vrijwilligers. Wij zijn als vereniging heel gelukkig met de inzet van vele vrijwilligers! Maar om alles goed te laten verlopen, hebben we dringend meer vrijwilligers nodig. Ook is het zo dat enkele vrijwilligers teveel taken doen en overbelast dreigen te worden. Dat moeten we samen voorkomen, want vrijwilligerswerk moet leuk zijn en leuk blijven!

Meer informatie over vrijwilligerswerk en alle vacante vrijwilligerstaken: https://www.vvlettele.nl/vrijwilligerswerk/

Belangrijkste vacatures
Wij vragen vooral vrijwilligers die bij ons jeugdvoetbal willen helpen. Is het niet prachtig om je kind te zien voetballen met veel plezier, terwijl je zelf als vrijwilliger bij het team betrokken bent? Het is echt niet nodig om daarvoor heel veel te weten van het voetbalspelletje. Het is niet moeilijk en het is makkelijk te doen. Voor iedere ouder, vader én moeder! Het is niet persé nodig om elke week vrijwilligerswerk te doen want veel taken kunnen ook door twee personen uitgevoerd worden.

Jeugdvoetbal
 Aanmelden kan via de leiders, trainers, jeugdcommissie en bestuur. Ook via de mail bestuur@vvlettele.nl.
Toelichting: de jeugdcommissie is nog aan het indelen voor het nieuwe seizoen, maar de  genoemde taken zijn nog wel vacant. Het belangrijkste zijn de keeperstrainer, twee trainers, een leider en twee grensrechters. Ook scheidsrechters en spelleiders altijd welkom!

Senioren
Contactpersoon Jan Oosterwijk, hoofd Technische Groep. Tel 06 52493644.
Mail: joosterwijk@ziggo.nl.
Bij onze senioren zoeken we vooral een leider en grensrechter bij Lettele 1. Ook het derde elftal heeft nog een grensrechter nodig.

Meest urgente overige vacante vrijwilligerstaken binnen onze vereniging
Contactpersoon: Gerard Huis in ’t Veld, voorzitter. Tel 06-53899959;
mail: gerard.huisintveld@lettele.nl
Meest urgent: een wedstrijdsecretaris, twee bestuursleden, meerdere  barvrijwilligers, een coördinator/beheerder verenigingskleding.

 

 

Vergelijkbare berichten