Uitnodiging vrijwilligersfeest

Het bestuur nodigt van harte alle vrijwilligers van het seizoen 2017-2018 uit voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest op zondagmiddag 30 september 2018.
Het vrijwilligersfeest wordt je aangeboden als dank voor jouw inzet en betrokkenheid bij onze voetbalvereniging.
Zonder jouw ondersteuning kan onze vereniging niet bestaan en kan er geen voetbalwedstrijd gespeeld worden.

Inmiddels is het een traditie om het vrijwilligersfeest te houden na afloop van de eerste thuiswedstrijd van Lettele 1.
We kijken eerst samen naar de wedstrijd Lettele – Enter en aansluitend  is er een gezellig feestje met een hapje en een drankje in/om onze Huskamer!

Het programma ziet er als volgt uit:
13.30 uur: welkom aan onze nieuwe hoofdsponsor van Lettele 1: GMB.
14.00 uur: Lettele 1 – Enter 1. We zijn heel benieuwd naar de start van Lettele 1 in de 4e klasse G.  We gaan het samen zien en beleven.
In de rust bieden wij je een kop koffie of thee aan.
AANSLUITEND VRIJWILLIGERSFEEST IN EN OM DE HUSKAMER TOT 18.30 UUR.

Wij hopen je zo een gezellige middag te bieden! Partners zijn vanzelfsprekend ook uitgenodigd.

Je hoeft je dit keer niet op te geven. We zijn zuinig op onze vrijwilligers, maar moeten tegelijkertijd ook zorgvuldig omgaan met onze middelen.
Dat betekent dat het aantal gratis consumpties per persoon enigszins  wordt beperkt en wel tot 8 consumptiemunten. Wij nemen aan dat je hiervoor begrip hebt en dat zal een gezellig feest ook vast niet in weg zitten.
Dit jaar is er geen barbecue. Maar maak je geen zorgen, er is een heel mooi alternatief!!!  Svp even melden als je dieetwensen hebt of vegetarisch bent.
We zien je graag op 30 september en hopen dat je ook het komende seizoen als vrijwilliger bij onze vereniging betrokken bent!

NB: er zijn binnen 1 gezin soms meer vrijwilligers met hetzelfde emailadres (b.v. ouders en jeugdscheidsrechters). Geef de uitnodiging svp aan elkaar door.

Het bestuur van voetbalvereniging Lettele