PROGRAMMA ZATERDAG 3 SEPTEMBER VANAF 18.00 UUR

Beste leden, vrijwilligers en oud-leden,
Nadrukkelijk melden we hier nog dat al onze vrijwilligers van harte zijn uitgenodigd via deze mail. We houden dit jaar geen vrijwilligersfeest maar combineren dat met ons jubileumfeest.
En een verzoek aan onze leden en vrijwilligers: nodig je familie, vrienden en bekenden uit die eerder lid waren van onze voetbal en stuur deze mail door. We weten zeker dat zij het bezoek aan ons museum en het ontmoeten van andere oud-leden en huidige leden en vrijwilligers vast erg leuk zullen vinden. Dan wordt het een soort van reünie!!!
Vanaf 18.00 uur is iedereen van harte welkom om elkaar te ontmoeten en mooie herinneringen op te halen in het door onze Activiteitencommissie ingerichte museum in De Spil. Er is al veel verzameld: foto’s, knipsels en attributen die voor onze leden en vrijwilligers, maar vooral voor onze oud-leden een bron van herinnering en plezier zullen zijn. Je kunt je nog melden als je nog beschikt over mooie foto’s en knipsels. Ook zoeken we nog oude shirts. Heb je er nog eentje van vroeger, meld dat dan bij Aron de Brouwer (aronvvlettele@hotmail.nl of 0623118547).
Om 20.00 uur is Gert Jacobs onze gastspreker. Gert is oud-wielrenner en analist en bovendien een zeer onderhoudende spreker. Hij komt in zijn presentatie met praktische, aansprekende en humoristische voorbeelden en voorvallen uit de topsport die ook van belang zijn in het dagelijkse leven. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
Vervolgens is het nog lang gezellig in onze Huskamer. Het tap gaat om 23.45 uur dicht en we sluiten om 24.00 uur.
Neem natuurlijk wel je portemonnee mee want het aantal munten dat je krijgt bij de ingang is niet onbeperkt (6 stuks).
Samen met de organiserende Activiteitencommissie nodigen we jullie van harte uit om erbij te zijn en samen een mooie jubileumdag te hebben!
Het bestuur van vv Lettele