Lettele 1 wint voor veel ‘digitale’ supporters verdiend van DAVO (3-0)

Op deze zondagmiddag speelde Lettele thuis, op een stil sportpark De Spil door de Corona maatregelen, tegen DAVO. Via Facebook was er een livestream om zo de supporters de wedstrijd toch te kunnen laten volgen en daar werd goed gebruik van gemaakt.

Die zagen vanaf het begin een dominanter Lettele dat grote kansen kreeg aan het begin van de eerste helft, maar het vizier van de spelers stond nog niet op scherp. Vrije schietkansen gingen er niet in. Ook DAVO kreeg na een klein kwartier een goede kopkans, maar deze ging net langs de paal. Gedurende de eerste helft flink wat kansen, maar gescoord werd er niet, dus de ruststand was 0-0. Dit had ook makkelijk 5-2 kunnen zijn. Nog een tegenvaller voor Lettele in de eerste helft: Stefan Beltman valt uit met een hoofdwond na een ongelukkige botsing.

Snel in de tweede helft stuurt Jesse broer Jari weg die oog in oog met de keeper van DAVO geen fout maakt en zo de 1-0 op het scorebord zet. Na een goede voorzet van Bas Huijsmans kan Jari de 2-0 binnenkoppen en zo is er na een uur spelen eigenlijk niks aan de hand voor Lettele. Het slotakkoord is ook voor Lettele, Jari maakt zijn 3e nadat hij zichzelf goed vrijkapt. Al met al een dik verdiende overwinning in een niet echt grootse wedstrijd. Volgende week speelt Lettele de derby tegen SV Heeten.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk; Joost Meijerink, Dave Beltman, Stefan Beltman (35. Jeffrey Kleine Koerkamp), Rick Meijerink; Bas Huijsmans, Jan Willem de Brouwer, Mick Romeijn; Jesse Oosterwijk, Jari Oosterwijk, Ruben Gerritsen.

Vergelijkbare berichten