Lettele 1 wint dikverdiend van SP Deventer. (4-1)

Na de tik tegen DAVO (2-0) speelde Lettele vandaag thuis tegen het laaggeklasseerde Sportclub Deventer. Wil Lettele mee blijven doen om de titel, dan is het zaak vandaag drie punten te pakken.

Deze boodschap van trainer Dirk Beldman lijken de jongens in hun oren geknoopt te hebben, want Lettele is vanaf moment één de bovenliggende partij. De gasten trekken zich terug op eigen helft en Lettele mag het tempo van de wedstrijd bepalen. Binnen 10 minuten is het 1-0. De opkomende Thom van Oldeniel schiet en omdat de keeper de bal niet goed verwerkt is de openingsgoal daar. Kort voor rust komt Lettele op 2-0 door Jeffrey Meurer.

Na rust is het wederom Lettele dat bepaalt en de 3-0 maakt via een mooie kopbal van Karel Jansen. Daarna volgt een ware kansenregen voor de thuisclub, maar het vizier staat niet meer op scherp. Jesse Oosterwijk maakt kort voor tijd 4-0. De gasten doen nog wat terug en schieten de 4-1 tegen de touwen.

Lettele recht de rug en doet wat het moet doen. Komende week uit tegen Holten, wederom een mooi affiche.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk, Wout Wagemans, Dave Beltman (80. Dennis Oosterwijk), Thom van Oldeniel (45. Karel Jansen) (60. Arjen Beltman), Jan Willem de Brouwer, Jesse Oosterwijk, Ruben Gerritsen, Jeffrey Meurer, Bas Huijsmans, Mick Romeijn.