HOERA, WE MOGEN WEER VOETBALLEN

Beste leden, ouders van jeugdleden, kader en vrijwilligers,

 
Zoals jullie ongetwijfeld al gehoord en gelezen hebben, mag er weer getraind worden. Maar voorlopig nog geen wedstrijden tegen andere verenigingen, dus alleen trainingen.
 
Via de jeugdcommissie, de Technische groep en/of jullie leiders krijgen de spelers en ouders van jeugdspelers meer informatie over de tijden e.d..
 
Trainen mag onder een aantal voorwaarden, waarbij in de praktijk het gebruik van kleedkamer en douches heel lastig is:
 • Buiten sporten is voor alle leeftijden en op alle momenten toegestaan;
 • Voor alle binnen faciliteiten op de buitensportaccommodaties geldt voor mensen vanaf 18 jaar een CTB-plicht (coronacheck). Dat is dus de toegang tot de kleedkamers. De teams regelen de CTB in overleg met de trainers. Iedereen vanaf 13 jaar draagt binnen een mondkapje, maar deze mag natuurlijk af tijdens het sporten;
 • Kleedkamers, toiletten en douches mogen open. Vanaf 13 jaar is ook hier het dragen van een mondkapje dus verplicht en vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand in de kleedkamer.
  Wij (besturen van voetbal en van De Spil) vinden dit een hele lastige maatregel. Door de week gaat iedereen weer sporten en zijn er dus niet meer kleedkamers dan gebruikelijk beschikbaar.
  De Jeugdcommissie heeft besloten dat mede daarom vooralsnog de jeugd  geen gebruik kan maken van de kleedkamers. De ouders worden hiervan op de  hoogte gesteld.
  Ons advies is voor de senioren: beperk het gebruik van kleedkamer en douches. Je kunt er voor kiezen om thuis al om te kleden en ook om thuis te douchen.
  Bij het trainen op zondag voor de senioren zijn er meer kleedkamers beschikbaar en kun je wel makkelijker omkleden en douchen.
 • Publiek is niet toegestaan. Wel mogen leiders en betrokken kader langs de lijn aanwezig zijn.
 • De Huskamer en terras blijft gesloten. Hopelijk mag de Huskamer bij de volgende versoepelingen wel weer open.
 • Iedereen wordt geacht direct na het sporten de sportaccommodatie De Spil te verlaten.
 
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we weer mogen sporten! Veel plezier daarbij. Hopelijk kunnen we dan ook binnenkort weer starten met de competitie en met publiek langs de lijn.
 
Blijf gezond en houd je aan de regels. Voor vragen en suggesties kun je altijd terecht bij de bestuursleden of via de mail naar bestuur@vvlettele.nl
 
Met sportieve groet
bestuur vv Lettele