Terrein commissie

Geert Lobbert
Grasmaaigroep
Marcel Oosterwijk
De terreincommissie heeft als doel het onderhouden van het complex en de aanwezige materialen. Dit wordt gedaan met de hulp van de onderhoudsgroep die op de vaste maandagochtend, maar ook gedurende het overige deel van de week veel werk voor hun rekening neemt. Ook vele anderen hebben een bijdrage geleverd. Graag willen we al deze mensen bedanken voor de tijd die ze in de vereniging hebben gestoken zodat er weer lekker gevoetbald kan worden. Hopelijk kunnen we ook het komende seizoen een beroep doen op deze mensen zodat we met z’n allen de voetbalvereniging Lettele draaiende kunnen houden. Ook willen we iedereen die ons complex bezoekt bedanken voor het ordelijk houden van het complex.
We willen iedereen een goed seizoen toewensen waarin we als vereniging met veel plezier en succes onze doelen proberen te bereiken.