Lettele 1 wint ook bij Nieuw Heeten (1-3)

Na overwinningen na de winterstop op Diepenveen, Broekland en Hoonhorst speelt Lettele deze zondag uit tegen SV Nieuw Heeten. Een niet te onderschatten tegenstander voor de trotse koploper Lettele.

In de voorbespreking hamert trainer Dirk Beldman hier ook op. Lettele begint sterk op het kunstgras. Het eerste gevaar is van de gastheren, maar de bal eindigt op de lat. Na 7 min zet Bas Huijsmans Lettele op 0-1. Tien minuten later is het 0-2, ook door Huijsmans. Tweemaal is de voorzet van Martijn Beltman. Lettele domineert de wedstrijd en zet de thuisploeg zoveel mogelijk vast. Kort voor rust krijgt Nieuw Heeten wat meer druk op de goal bij Lettele, maar echt gevaarlijk wordt het niet.

Na rust is de wedstrijd snel beslist. Door goed druk zetten komt de bal bij Martijn Beltman en is het 0-3. Nieuw Heeten blijft wel voetballen en strijden voor een resultaat. Kort voor tijd komt het op 1-3. Na ruim 90 minuten fluit de goedfluitende scheidsrechter af en zijn er weer 3 punten binnen. Volgende week speelt Lettele thuis tegen De Gazelle.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk; Wout Wagemans, Rick Meijerink, Thom van Oldeniel, Joost Meijerink (75. Jorik Kloosterboer); Jan Willem de Brouwer (c) (80. Dennis Oosterwijk), Jesse Oosterwijk, Ruben Gerritsen; Jeffrey Meurer (75. Karel Jansen), Bas Huijsmans, Martijn Beltman.