Lettele 1 verliest op 1e Paasdag in Haarle (3-1)

In dit Paasweekend stond er voor Lettele een wedstrijd op het programma, namelijk op eerste Paasdag uit tegen Haarle, van oudsher altijd een stugge tegenstander.

Lettele mistte door verschillende omstandigheden meerdere basisspelers, maar desondanks was er maar een doel en dat was winnen van het laaggeklasseerde Haarle. Lettele begon nog wel goed, want Jan Willem de Brouwer raakt na 2 minuten de binnenkant van de paal. Helaas gaat de bal er niet in.

Na ruim tien minuten in het Haarle dat op voorsprong komt. Na slordigheden achterin kan de spits van Haarle afronden. Tien minuten later wordt het leed nog groter en verdubbelt de thuisclub de score. Een indraaiende vrije trap valt op de lat en valt pardoes tegen het hoofd van een van de Haarlese aanvallers, 2-0. Lettele stelt er weinig tegenover. Het legt minder energie in de wedstrijd dan Haarle en voetballend is het onder de maat  vergeleken met wat de ploeg kan brengen.

Na rust probeert Lettele weer in de wedstrijd te komen en krijgt meer druk op de goal. Echter is Haarle in de omschakeling ook een paar keer gevaarlijk. Een kwartier voor tijd wordt Bas Huijsmans aan de grond getrokken en dit leidt tot een strafschop die vol overtuiging wordt binnengeschoten door Jesse Oosterwijk. Er is weer hoop bij de Lettelse supporters, maar een paar minuten later is het alweer 3-1 en is de hoop op een goed resultaat vervlogen.

Lettele verliest verdiend van Haarle, dat op basis van werklust de overwinning verdiende. Lettele mag komende week twee keer aan de bak. Eerst donderdag uit naar Terwolde en dan zondag uit naar DAVO.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk; Wout Wagemans, Thom van Oldeniel, Dave Beltman (80. Kris Oosterwijk), Joost Meijerink; Jorik Kloosterboer (55. Dennis Oosterwijk), Jan Willem de Brouwer, Jesse Oosterwijk; Jeffrey Meurer, Bas Huijsmans, Marijn Klein Koerkamp (85. Arjen Daggenvoorde)