Lettele 1 sluit competitie af met gelijkspel tegen Activia (3-3) en eindigt op 4e plek.

Dit weekend stond de laatste competitiewedstrijd op het programma, een uitwedstrijd tegen Activia. Voor Lettele stond er niet meer dan de eer en de 4e plek op het spel, Activia speelde nog om de 3e periode.

Na een openingsperiode waarin Activia iets sterker was, was het Lettele dat op 0-1 kwam. Een mooie vrije trape van Jan Willem de Brouwer. Sinds dat moment was het Lettele dat duidelijk de wedstrijd in handen nam. Na een aantal mogelijkheden was het Bas Huijsmans die na een lange bal van achteruit over de uitkomende keeper kopte. De gasten maakten echter snel 1-2 uit een corner. Met deze stand werd er gerust.

Na rust komt Lettele, wederom door een kopbal van Bas Huijsmans op 1-3. Uit wederom een corner komt Activia terug in de wedstrijd. De wedstrijd golft heen en weer waarbij Activia wel steeds meer op zoek gaat naar de 3-3 en daarmee de periode. Een kleine tien minuten voor tijd valt dit doelpunt, een fraaie kan van ruim buiten de zestien. Kort daarna krijgt Martijn Beltman nog een grote kans op 3-4, maar hij kopt net naast. Vervolgens ontstaat er in de laatste minuten een status quo, beide teams zijn tevreden en kansen volgen er niet meer.

Lettele eindigt op een keurige 4e plaats en komt in de nacompetitie uit tegen Beekbergen. Komende zondag speelt Lettele de thuiswedstrijd, op Hemelvaartsdag (25 mei) speelt Lettele de return in Beekbergen. De winnaar gaat door naar de 2e ronde.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk; Patrick Daggenvoorde, Wout Wagemans, Dave Beltman (44. Danny Meurer), Ruben Gerritsen; Bas Huijsmans (60. Karel Jansen), Jesse Oosterwijk, Jan Willem de Brouwer (c); Jeffrey Meurer, Brian Oosterwijk, Martijn Beltman