Lettele 1 komt niet verder dan 1-1 tegen De Gazelle.

Lettele speelde deze zondag thuis tegen De Gazelle. De uitwedstrijd werd met veel afwezigen nipt verloren. De meeste wedstrijden tussen beide teams zijn de laatste jaren altijd spannend. Lettele begint op het hobbelige hoofdveld met de meeste druk naar voren.

De Gazelle laat dat ook deels toe. Ze trekken zich terug en maken de ruimtes klein. In combinatie met de omstandigheden erg moeilijk om er doorheen te voetballen. In een eerste helft die in evenwicht is krijgen beide teams wat mogelijkheden. De grootste is voor Jeffrey Meurer, maar zijn inzet gaat voorlangs.

In de rust werd aangehaald om toch het tempo omhoog te brengen en mee te gaan in de strijd. De tweede helft is Lettele wel wat de bovenliggende partij, met een goede kans voor Jeffrey Meurer. Echter blijft het ook lang 0-0. De gasten krijgen een kwartier voor tijd een strafschop en deze wordt binnengeschoten. Een lastige opdracht voor Lettele tegen het organisatorisch goed spelende Gazelle. Toch krijgt Lettele vijf minuten later ook een strafschop. Deze wordt onberispelijk binnengeschoten door Jesse Oosterwijk. Ook in de eindfase volgen er mogelijkheden, maar gescoord wordt er niet meer. Het blijft bij 1-1. Vervelend puntverlies voor Lettele, het spel van Lettele was niet goed genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Lettele had wel het meeste recht op meer, maar de uitslag was niet onlogisch. Lettele speelt op 1e Paasdag uit tegen SV Haarle.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk; Wout Wagemans, Rick Meijerink, Thom van Oldeniel, Joost Meijerink; Ruben Gerritsen, Jan Willem de Brouwer, Jesse Oosterwijk; Jeffrey Meurer, Bas Huijsmans, Jorik Kloosterboer.