Lettele 1 houdt stand in Beekbergen en plaatst zich voor finale ronde nacompetitie!

Na de krappe thuisoverwinning moest Lettele het vandaag met een gewijzigd elftal gaan doen tegen Beekbergen. Een compliment hoe dit werd opgepakt door de jongens die er vandaag stonden.

Onder warme omstandigheden op het kunstgras ontstond een zware strijd, mede omdat de scheidsrechter veel liet doorgaan. Lettele probeert druk te krijgen op de achterhoede van de gastheren, omdat hier ook in de eerste wedstrijd veel gevaar door werd gecreëerd. Helaas lukt dit onvoldoende. Beekbergen probeert ook de druk op te bouwen, maar slaagt er ook niet in grote mogelijkheden te creëren.

Na een half uur is het Bas Huijsmans die na terugleggen van Martijn Beltman de 0-1 binnenschiet en dit is tevens de ruststand. Na rust blijft Lettele vrij gemakkelijk op de been, maar toch van na een goed uur spelen de gelijkmaker. In het resterende half uur weinig goed voetbal en de grootste kansen eigenlijk voor Lettele. Maar door een combinatie van vermoeidheid of onnauwkeurigheid weet Lettele het niet eerder af te maken en zodoende blijft het spannend tot de laatste minuut.

Lettele houdt echter terecht stand en plaatst zich zodoende voor de finale van de nacompetitie om een plek in de 3e klasse, een klasse prestatie. Tegenstander hierbij is Eerbeekse Boys. Zondag speelt Lettele uit, om 2e Pinksterdag is de return.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk, Patrick Daggenvoorde, Wout Wagemans, Bjorn Groot Koerkamp, Danny Meurer; Bas Huijsmans, Jesse Oosterwijk, Jan Willem de Brouwer; Arjen Beltman (45. Jorik Kloosterboer), Jeffrey Meurer (80. Mike Beltman), Martijn Beltman