Lettele 1 in 2e helft onderuit tegen DAVO. (2-0)

Na de moeizame overwinning op donderdagavond tegen SV Terwolde die nog belangrijk was voor de tweede periode speelde Lettele afgelopen zondag tegen DVV DAVO. Op de Rielerenk werd er om 14u afgetrapt tussen beide ploegen die nog meedoen om de titel in 4H.

Lettele is de eerste helft de betere partij, heeft meer controle over de wedstrijd en dat betaalt zich uit in twee grote kansen. Een kopbal van Joost Meijerink en een prima actie van Bas Huijsmans, maar hij schiet de bal in het zijnet. Daarnaast had Lettele een strafschop kunnen krijgen na hands van een verdediger, maar de wijfelende jonge scheidsrechter liet het gaan.

Na rust een ander beeld. DAVO kwam veel feller uit de kleedkamer en zette Lettele meer vast. Hier had Lettele het moeilijk mee en het kwam dan ook niet uit de lucht vallen dat DAVO na een uur de score opende. Tien minuten later werd het ook nog 2-0. Lettele had het in deze fase moeilijk maar kwam toch ook nog wel tot een paar kansjes. Helaas gingen deze niet binnen en kwam Lettele niet meer dicht in de buurt van een goed resultaat.

Aankomende zondag speelt Lettele thuis tegen Sportclub Deventer.

Opstelling Lettele 1:
Thijs Oosterwijk, Wout Wagemans (75. Bjorn Groot Koerkamp), Dave Beltman, Thom van Oldeniel (85. Marijn Klein Koerkamp), Joost Meijerink, Ruben Gerritsen, Jan Willem de Brouwer, Jesse Oosterwijk, Jeffrey Meurer, Bas Huijsmans, Jorik Kloosterboer (65. Remon Bloemenkamp).