Lettele 3 kampioen en bekerwinnaar? Lettele 1 naar 2e ronde nacompetitie? Beleef het mee!

Beste leden van onze voetbalvereniging,

Het zijn mooie en spannende voetbaldagen, zo aan het eind van het seizoen!
Laten we beginnen met het derde elftal: hoe spannend kan het zijn? Donderdagavond om 19.30 uur Lettele 3 – Markelo 4. Het 3e heeft deze hele competitie nog maar 3 verliespunten opgelopen en toevallig wel tegen Markelo. En met 1 verliespartij ben je dus nog geen kampioen! Markelo heeft 1 keer gelijkgespeeld. Dus Lettele moet winnen om kampioen te worden. Bij elke andere uitslag is Markelo kampioen.

En het derde heeft nog een toetje: namelijk a.s. zondag de bekerfinale tegen Zwolle 4. Aanvang 12.45 uur in Hellendoorn. Sportpark De Voordam, veld 1 KG. Koemaste 2A Hellendoorn. Mogelijk gaat er een bus met spelers en supporters naar Hellendoorn. Hou de berichten in de gaten of vraag je vrienden bij het derde elftal. Het derde elftal heeft jullie ondersteuning langs de lijn hard nodig!!!

En dan het 1e elftal. A.s. zondag om 14.30 uur de 1e ronde nacompetitie bij Turkse Kracht op de Rielerenk. De winnaar gaat naar de 2e ronde. Mocht Lettele  winnen bij Turkse Kracht dan speelt het zondag 10 juni thuis. Als je wilt promoveren moet je ook die wedstrijd winnen en dan volgt er op 17 juni de finale. Dat is weer een uitwedstrijd waarbij de winnaar promoveert naar de 3e klasse. Dus dat is nog een hele lange route…
Een spannend slot van dit voetbalseizoen voor ons 1e en 3e elftal! Kom ze aanmoedigen.

Namens alle spelers en begeleiders en trainers van Lettele 1 en Lettele 3.
Gerard Huis in ‘t Veld