JO9-01 Kampioen! Op 27 mei de bekerfinale in Varsseveld. Helaas verloren…

Op 13 mei zijn de jongens onder negen jaar voor de tweede keer dit seizoen kampioen geworden! Lettele heeft de thuiswedstrijd tegen Heeten met 4-1 gewonnen. Wij feliciteren Thijs, Milan, Stef, Guus, Timo, Joost, Sem en Roan met het kampioenschap en bedanken de trainers Maurice en Gerrit-Jan voor de begeleiding.

Op 27 mei speelden de jongens van JO9-1 de bekerfinale in Varsseveld (11.00 uur) tegen RKPSC JO9-1. Helaas is het niet gelukt de triple binnen te halen! Na een spannende wedstrijd was het 1-1 en moesten er strafschoppen worden genomen. RKPSC was net iets beter en won met 4-3. Maar wij zijn bijzonder trots op onze talenten. En we spreken hierbij af dat jullie over tien jaar allemaal in Lettele 1 spelen!