Commissie van Informatie

Aanspreekpunt Lettele 1: Bart Meijerink
Aanspreekpunt Lettele 2: Bas Verwoolde

Mededelingen:

Het doel van de Commissie van Informatie is het informeren van de leden over voetbalaangelegenheden.De website is zowel voor eigen leden als voor andere verenigingen en geïnteresseerden een belangrijke bron van informatie. Op de site staat veel algemene informatie, die ook in dit clubblad te vinden is. Daarnaast zijn de activiteiten voor de jeugd en de senioren terug te vinden.Maar het meest bezocht zijn de wedstrijdverslagen, die elke week door de daartoe namens het team aangewezen speler of leider wordt gemaakt. De Commissie van Informatie roept de elftallen op om ook het komende seizoen te zorgen voor leuke en interessante verslagen!
Tevens kan de beschikbare pagina per elftal gebruikt worden voor mededelingen, topscoorders en alles wat je maar kwijt wilt over je elftal. Een elftalfoto hoort er ook bij!Wedstrijdverslagen van pupillenteams kunnen ook door ouders gemaakt worden! Maak hierover afspraken met de Jeugdcommissie aan wie berichten gemaild kunnen worden die op de site geplaatst moeten worden.Puntertjes, de nieuwsbrief van de vereniging, en de agenda van activiteiten en vergaderingen is ook op de site terug te vinden. Klik ook eens door Geschiedenis onder het kopje Algemeen! U vindt daar lezenswaardige informatie over de eerste 50 jaar van de het bestaan van de voetbalvereniging.Op de site staat ook het inschrijfformulier, waarop ook aanpassingen kunnen worden doorgegeven.Naast de website is de Commissie van Informatie verantwoordelijk voor het uitgeven van het Clubblad.