Commissie van Informatie

Aanspreekpunt Lettele 1: Bart Meijerink
Aanspreekpunt Lettele 2: Bas Verwoolde

Mededelingen:

In de Commissie van Informatie heeft Jeffrey Meurer de belangrijke taak van webmaster van onze website. De website is het afgelopen jaar geheel vernieuwd en daardoor wordt het beheer gemakkelijker en is het ook voor leden veel gemakkelijker om informatie op de website te zetten zoals de wedstrijdverslagen. In dit seizoen zullen we tijdens de bijeenkomst op 1 september of op een nog nader te plannen bijeenkomst uitleg verzorgen hoe leden zelf informatie aan de website kunnen toevoegen en hoe de inlog werkt. Een ander belangrijk winstpunt is dat de website nu veel beter te bekijken is met je mobiel.

De commissie zoekt nog versterking van een lid/vrijwilliger met kennis en digitale vaardigheden rond PR en communicatie. Ook leden die beschikken over deze vaardigheden en bereid zijn om af en toe de commissie van Informatie te helpen, kunnen zich melden!

De commissie vindt dat de website een stuk leuker en interessanter wordt als er meer foto’s worden geplaatst. Het afgelopen seizoen heeft Irene Nijland (met assistentie van Eline Wagemans) regelmatig foto’s gemaakt, ook van de elftallen. Dit gaat ook dit seizoen weer gebeuren. Maar je kunt ook zelf foto’s toesturen aan Bart of Jeffrey.

Dringend verzoek: geef alle activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen door aan info@vvlettele.nl. Wij plaatsen dit dan bij de Agenda op de website.

In de Huskamer zetten we veel informatie over de voetbal op het digitale informatiescherm. Dit wordt verzorgd door Bart.

Commissies die hun informatie graag op de website willen plaatsen kunnen daartoe de informatie mailen naar info@vvlettele.nl. Als het officiële informatie betreft, zal er nog een check door het bestuur plaatsvinden. De website kan nog veel meer en beter gebruikt worden voor een goede aankondiging en presentatie van alle activiteiten: van kaartavond tot jeugdvoetbalkamp!