Activiteitencommissie

Het bestuur zoekt vrijwilligers voor het opnieuw opstarten van deze commissie.

Klaverjascompetitie 2016 – 2017
Ook het komende seizoen wordt er van september t/m mei elke 3e maandag van de maand geklaverjast in de kantine.

Wie wordt de nieuwe kampioen?

Aanvang 19.30 uur, einde 22.30 uur. Kosten € 3,00 (altijd prijs en 1 kop koffie gratis). Iedereen die kan klaverjassen is welkom, ook als je maar 1, 2, 3 of 4 keer kunt. Helaas kom je dan niet in aanmerking voor de deelneming aan de competitie, want dan moet je minimaal 7 keer van de 9 keer hebben meegedaan.

Het spelschema ziet er als volgt uit:
19 september 2016 Competitieklaverjassen
17 oktober 2016 Competitieklaverjassen
21 november 2016 Competitieklaverjassen
19 december 2016 Competitieklaverjassen
30 december 2016 Kerstklaverjassen voor iedereen
7 januari 2017 Marathonklaverjassen voor iedereen
Datum en tijd nog onder voorbehoud!
16 januari 2017 Competitieklaverjassen
20 februari 2017 Competitieklaverjassen
20 maart 2017 Competitieklaverjassen
24 april 2017 Competitieklaverjassen (gewijzigd ivm Pasen)
15 mei 2017 Competitieklaverjassen
19 mei 2017 Vrijdag! Einduitslag van de competitie en prijsuitreiking

Wij hopen velen van u op de maandagavonden (terug) te zien!
Tom Wiggers, Harrie Slinkman en Ronald Lipholt.

Spelavonden (pokeren)
Er worden dit seizoen een vijftal gezellige avonden op de vrijdag in de Huskamer georganiseerd. Deze worden georganiseerd door Peter en Jeroen Van Oorspronk en Werner de Jong.
De datums zullen in de loop van het seizoen bepaald en bekend gemaakt worden. Dus houd de affiches en de website in de gaten.

Nieuwjaarstoernooi 8 januari 2017
Ook dit jaar zal er weer een Nieuwjaarstoernooi worden gehouden in de zaal. Het toernooi voor de senioren zal ’s ochtends beginnen en daarna volgt de nieuwjaarsbijeenkomst. Uiteraard mogen ook zaalvoetbalteams zich opgeven.

Nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari 2017
Iedereen wordt de mogelijkheid geboden elkaar het allerbeste te wensen voor 2017 op zondagmiddag 8 januari. Iedereen is welkom om in informele sfeer het sportieve voetbaljaar goed te beginnen. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Afsluitende seizoensactiviteit 2017
De sportieve en gezellige afsluiting van het seizoen 2016-2017 wordt waarschijnlijk geor¬ganiseerd op de zondag aansluitend op het laatste competitieweekend maar is o.a. afhankelijk van eventuele nacompetitie en/of bekerfinale. Ook oud-leden zijn van harte welkom, ook tijdens de derde helft!.

Jeugdtoernooi 2017
Het jeugdtoernooi van v.v. Lettele kent een lange traditie. Ook aan het eind van het seizoen zal weer een jeugdtoernooi opgezet worden. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Jeugdvoetbalkamp 2017
Aan het einde van het seizoen zal het alweer twaalfde jeugdvoetbalkamp gehouden worden. Het zal ongetwijfeld wederom een bijzonder en onvergetelijk weekend worden. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.