Activiteitencommissie

Het bestuur zoekt vrijwilligers voor het opnieuw opstarten van deze commissie.

Klaverjascompetitie 2017 – 2018

Ook het komende seizoen wordt er van september t/m mei elke 3e maandag van de maand geklaverjast in de kantine.

Wie wordt de nieuwe kampioen?

Aanvang 19.30 uur, einde 22.30 uur. Kosten € 3,00 (altijd prijs en 1 kop koffie gratis). Iedereen die kan klaverjassen is welkom, ook als je maar 1, 2, 3 of 4 keer kunt. Helaas kom je dan niet in aanmerking voor de deelneming aan de competitie, want dan moet je minimaal 7 keer van de 9 keer hebben meegedaan.

Het spelschema ziet er als volgt uit:

18 september 2017    Competitieklaverjassen

16 oktober 2017         Competitieklaverjassen

20 november 2017     Competitieklaverjassen

18 december 2017     Competitieklaverjassen

29 december 2017     Kerstklaverjassen voor iedereen

15 januari 2018         Competitieklaverjassen

10 februari 2018        Marathonklaverjassen.

Datum en tijd nog onder voorbehoud!

19 februari 2018         Competitieklaverjassen

19 maart 2018           Competitieklaverjassen

16 april 2018              Competitieklaverjassen

28 mei 2018              Competitieklaverjassen

8 juni 2018                 Einduitslag van de competitie en prijsuitreiking

Wij hopen velen van u op de maandagavonden (terug) te zien!

Tom Wiggers, Harrie Slinkman en Ronald Lipholt.

Spelavonden (pokeren)

Er worden dit seizoen een zestal gezellige avonden op de vrijdag in de Huskamer georganiseerd. Deze worden georganiseerd door Peter en Jeroen Van Oorspronk en Werner de Jong.

De datums zullen in de loop van het seizoen bepaald en bekend gemaakt worden. Dus hou de affiches en de website in de gaten.

Vrijwilligersfeest in combinatie met heropening hoofdveld 1 of 8 oktober

Vaste prik door de jaren heen: na afloop van de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen organiseert het bestuur samen met de Huskamercommissie het vrijwilligersfeest. Hiervoor worden alle vrijwilligers van het seizoen 2016-2017 uitgenodigd en hartelijk bedankt voor hun inzet. Het seizoen begint nu later en de eerste thuiswedstrijd zal zijn op zondag 24 september of 1 oktober. Waarschijnlijk komt 24 september te vroeg vanwege de renovatie van het hoofdveld en houden we het vrijwilligersfeest op 1 of 8 oktober.

Houd deze data dus alvast vrij in afwachting van de definitieve datum!!!

Nieuwjaarstoernooi zondag 7 januari 2018

Ook dit jaar zal er weer een Nieuwjaarstoernooi worden gehouden in de zaal. Het toernooi voor de senioren zal in de ochtend beginnen en daarna volgt de nieuwjaarsbijeenkomst. Uiteraard mogen ook zaalvoetbalteams zich opgeven.

Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 7 januari 2018

Iedereen wordt de mogelijkheid geboden elkaar het allerbeste te wensen voor 2018 op zondagmiddag 7 januari. Iedereen is welkom om in informele sfeer het sportieve voetbaljaar goed te beginnen. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Afsluitende seizoensactiviteit 2018

De sportieve en gezellige afsluiting van het seizoen 2017-2018 wordt waarschijnlijk geor­ganiseerd op de zondag aansluitend op het laatste competitieweekend maar is o.a. afhankelijk van eventuele nacompetitie en/of bekerfinale. Ook oud-leden zijn van harte welkom, ook tijdens de derde helft!.

Jeugdtoernooi 2018

Het jeugdtoernooi van v.v. Lettele kent een lange traditie, maar is helaas vanwege diverse omstandigheden de afgelopen jaren niet doorgegaan. Maar we streven ernaar deze dit seizoen opnieuw te gaan organiseren. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Jeugdvoetbalkamp 2018

Aan het einde van het seizoen zal het alweer dertiende jeugdvoetbalkamp gehouden worden. Het zal ongetwijfeld wederom een bijzonder en onvergetelijk weekend worden. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.